Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό θάνατο Έλληνα ράπερ - Λεπτομέρειες

Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό θάνατο Έλληνα ράπερ - Λεπτομέρειες

Θλίψη για τον θάνατο Έλληνα Ράπερ.

Ο ξαφνικός θάνατος του Μάνου Κουμαρτζή, γιου του τέως προέδρου απανταχού Λασιθιωτών Αθηνών, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και την τοπική κοινότητα του Αβδού στην Κρήτη.

Ο νεαρός άνδρας, που είχε αφήσει το στίγμα του τόσο στην κοινωνική ζωή του χωριού, όσο και στη μουσική σκηνή ως ο ράπερ «Αιφνίδιος», ενώ ήταν εξαιρετικός γνώστης και της γραφιστικής, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο χωριό Μέσα Λασίθι.

Συγκλονιστικά είναι και τα μηνύματα αποχαιρετισμού του 37χρονου στα social media με τους χρήστες να μην μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» από τη ζωή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE