Πυρκαγιά στην αλυκή Λάρνακας: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Στο σημείο σπεύδουν και εθελοντές - Φωτογραφίες και Βίντεο

Πυρκαγιά στην αλυκή Λάρνακας: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Στο σημείο σπεύδουν και εθελοντές - Φωτογραφίες και Βίντεο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στην αλυκή της Λάρνακας, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται με πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και με εθελοντές.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, επιχειρούν έξι συνολικά πυροσβεστικά οχήματα, πέντε από Λάρνακα και ένα από ΕΜΑΚ, δύο από Δασών, από Δήμο Λάρνακας βυτιοφόρο και εκσκαφέας.

Επίσης, η Επαρχιακή Διοίκηση ενισχύει με εκσκαφείς και ένα αεροσκάφος πυρόσβεσης.

Κατευθύνεται ομάδα από οργανωμένο εθελοντικό σύνολο Supportcy.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση (15:00) στην πυρκαγιά έφτασαν και η Πολιτική Άμυνα ως επίσης και η Αστυνομία. Η πυρκαγιά είναι διαχειρίσιμη. «Προχωρούμε με τελικές κατασβέσεις και οριοθέτηση. Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου δύο εκταρίων. Σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων λόγω ανέμων που πνέουν στην περιοχή και της πυκνής άγριας βλάστησης. Αυξημένη ετοιμότητα για αντιμετώπιση τους. Τα αίτια της πυρκαγιάς εξετάζονται σε συνεργασία με την Αστυνομία», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε βίντεο:

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE