Φόνος στην Πέγεια: Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Στέλιο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Φόνος στην Πέγεια: Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Στέλιο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εξετάσεις από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Πάφου με την λήψη καταθέσεων για τον φόνο που διεπράχθη το βράδυ της Τετάρτης στην Πέγεια με θύμα τον 43χρονο Στέλιο Στυλιανού.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι αύριο Σάββατο 06 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Πέγεια.

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια του εκλειπόντος.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία γύρω στις 22:40 την Πέπτη, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πυροβολισμούς σε σπίτι στην Πέγεια.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντός της οικίας εντόπισαν νεκρό τον 43χρονο. Για την υπόθεση συνελήφθη ο 50χρονος σύζυγος της αδερφής του θύματος, ο οποίος από την Πέμπτη τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.