Δεύτερη σύλληψη για τις ληστείες με πυροσβεστήρα - Χειροπέδες σε 19χρονο

Δεύτερη σύλληψη για τις ληστείες με πυροσβεστήρα - Χειροπέδες σε 19χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης των τριών υποθέσεων ληστειών που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό τις πρώτες πρωινές ώρες της 2 Ιουλίου, 2024, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δεύτερου 19χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, στη βάση συλλογής και αξιολόγησης στοιχείων, αναφορικά με τις πιο πάνω υποθέσεις, συνελήφθη χθες το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος ο εν λόγω 19χρονος.

Σημειώνεται ότι για τις πιο πάνω υποθέσεις, τελεί υπό κράτηση άλλος 19χρονος ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά τη διάπραξη της τελευταίας ληστείας. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE