ΗΕ: Στις 24 Φεβρουαρίου η συνάντηση ΠτΔ - Ερχιουρμάν
Τη συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, ανακοίνωσαν και επίσημα τα Ηνωμένα Έθνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η χρήση του λογισμικού προγράμματος διασφαλίζει κατ’ απόλυτο τρόπο το αδιάβλητο της διαδικασίας. Η επιλογή τοποθέτησης των εθνοφρουρών γίνεται με μετρήσιμα κριτήρια που καθορίζονται στον πίνακα μοριοδότησης των στρατευσίμων και τη δήλωση προτιμήσεών τους.
Σημειώνεται ότι, μετά το πέρας της επιλογικής διαδικασίας τα αποτελέσματά αυτής θα τηρηθούν από την Επιτροπή Επιλογικής Διαδικασίας, χωρίς να δημοσιοποιηθούν ή να είναι προσβάσιμα σε οποιονδήποτε, και θα κοινοποιηθούν σε κάθε στρατεύσιμο την ημέρα κατάταξής του.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




