Παράτυποι μετανάστες: Πέραν των 200 προσώπων έχουν επαναπατριστεί την τελευταία εβδομάδα

Παράτυποι μετανάστες: Πέραν των 200 προσώπων έχουν επαναπατριστεί την τελευταία εβδομάδα

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών, που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο, στις χώρες καταγωγής τους, πέραν των 200 προσώπων έχουν επαναπατριστεί/απελαθεί από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας την τελευταία εβδομάδα.

Από το περασμένο Σάββατο 22/06/2024 μέχρι χθες 28/06/2027 έχουν επαναπατριστεί 201 μετανάστες που διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω διαδικασιών εθελούσιας και αναγκαστικής επιστροφής.

Συγκεκριμένα, αναχώρησαν 139 παράνομα διαμένοντες αλλοδαποί μέσω της διαδικασίας εθελούσιας επιστροφής και 62 μέσω της διαδικασίας αναγκαστικής επιστροφής.

Η Αστυνομία συνεχίζει να επικεντρώνει τις προσπάθειές της στη μεγιστοποίηση του αριθμού επαναπατρισμού υπηκόων τρίτων χωρών, σε συντονισμό και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE