Όλο και πιο κοντά στην Ομόνοια

Όλο και πιο κοντά στην Ομόνοια

Ο Ντιουνκού αφίχθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας.

Ο 22χρονος μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο του τριφυλλιού και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έφτασε στο νησί μας για τις τελικές επαφές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE