Στην περιοχή Τρυγώνια η φωτιά στον Κάθηκα - Δεν απειλούνται κατοικίες

Στην περιοχή Τρυγώνια η φωτιά στον Κάθηκα - Δεν απειλούνται κατοικίες

Συνεχίζεται το έργο κατάσβεσης της φωτιάς, που εκδηλώθηκε παρά την κοινότητα Κάθηκα.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών Σάββας Ιεζεκιήλ δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως η φωτιά κατακαίει σπαρτά και επιχειρείται η κατάσβεσή της. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε γεωργικές περιοχές, συμπλήρωσε.

Εξάλλου ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κάθηκα Μενέλαος Τούρβας, που βρίσκεται στη σκηνή, είπε στο ΚΥΠΕ πως η ανταπόκριση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ήταν άμεση. Η φωτιά συνέχισε, εκδηλώθηκε στην περιοχή Τρυγώνια της κοινότητας Κάθηκα και κατακαίει σιτάρι που έχει θεριστεί.

Ο κ. Τούρβας είπε πως στην περιοχή κάθε χρόνο ξεσπούν πυρκαγιές και ζήτησε όπως γίνονται τακτικές επιτηρήσεις από τους αρμόδιους.

Από τη φωτιά, όπως είπε, δεν απειλούνται κατοικίες.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE