ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ρυθμούς κατακλυσμού η Λεμεσός: Συναυλίες με αυτούς τους αγαπημένους καλλιτέχνες στην παραλιακή πόλη

Σε ρυθμούς κατακλυσμού η Λεμεσός: Συναυλίες με αυτούς τους αγαπημένους καλλιτέχνες στην παραλιακή πόλη

Με συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους και φυσικά την παραδοσιακή θαλάσσια βόλτα με τον «πάμπορο», συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού για το τριήμερο του Κατακλυσμού.

Στις έξι το απόγευμα, στο Θεατράκι Ηρώων Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου θα λειτουργήσει παιδικό εργαστήρι για δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές, από το Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Λεμεσού, με την Ριάνα Χατζημενοίκου.

Στις οκτώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί, παράσταση θεάτρου Σκιών με το Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών Πάφιος. Ο καραγκιόζης ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου Στην αποβάθρα την ίδια ώρα, ο Πολιστικός Όμιλος Ζήδρος θα παρουσιάσει πρόγραμμα με Κρητικούς χορούς και τραγούδια.  Μια ώρα αργότερα, ο Γιάννης Κότσιρας με την Μυρτώ Βασιλείου, την Δήμητρα Μπουλούζου  με πενταμελή ορχήστρα, θα παρουσιάσουν πρόγραμμα με στόχο τη γνήσια διασκέδαση αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

Όσοι θέλουν να θυμηθούν τον παλιό «Πάμπορο» μπορούν να μεταβούν στις αποβάθρες του μόλου και να απολαύσουν μια μίνι κρουαζιέρα στα ανοικτά της Λεμεσού. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τρεις κρουαζιέρες με ώρες αναχώρησης στις 18.00, 19.00 και 20.00 το βράδυ.

Τη Δευτέρα του κατακλυσμού, θα λειτουργήσει στις έξι το απόγευμα στο θεατράκι Ηρώων Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου το παιδικό εργαστήρι του δήμου Λεμεσού για δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές. Στις οκτώ το βράδυ θα παρουσιαστεί η Παράσταση θεάτρου Σκιών με το Θέατρο Σκιών Γιάννη Πάφιου. Ο καραγκιόζης λουκκουματζης

Την ίδια ώρα, στην αποβάθρα θα παρουσιαστεί Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Ήρταν οι μέρες οι καλές … », αφιερωμένη στην Κυπριακή παράδοση, από τον Πολιτιστικό και Χορευτικό Όμιλο Λεμεσού Διόνυσο, το μουσικό σχήμα «Αντάμα» και λαϊκούς ποιητές.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται στις εννέα το βράδυ με τη συναυλία «Μια φορά θυμάμαι» με τον Παντελή Θαλασσινό και την Ρίτα Αντωνοπούλου. Μια μουσική ανθολογία από τον Βαμβακάρη στον Ξαρχάκο, από τον Τσιτσάνη στον Μαρκόπουλο, από τον Καλδάρα στον Χατζιδάκι, από τον Σουγιούλ στον Λοϊζο και από τον Ζαμπέτα στον Μικρούτσικο. Ένα σπουδαίο πρωτότυπο συναπάντημα δύο σημαντικών καλλιτεχνών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top