Συνέλαβαν 26χρονο που βιντεογραφούσε γυναίκες σε παραλίες – Τρεις αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο

Συνέλαβαν 26χρονο που βιντεογραφούσε γυναίκες σε παραλίες – Τρεις αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 26 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παραβίαση του νόμου για προσωπικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορίες που λήφθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, σύμφωνα με τις οποίες, o κάτοχος – χρήστης διαδικτυακής σελίδας, προβαίνει σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων, βιντεογραφώντας και αναρτώντας λουόμενες με μαγιό σε διάφορες παραλίες στην επαρχία Λεμεσού, έγινε σχετική καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Μέχρι στιγμής, τρεις γυναίκες είδαν και αναγνώρισαν τον εαυτό τους, σε βίντεο που ανάρτησε ο ύποπτος στην εν λόγω πλατφόρμα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE