Αγνωστοι βιντεοσκοπούν γυναίκες και παιδιά σε παραλίες και πάρκα - Ενήμερες οι Αρχές

Αγνωστοι βιντεοσκοπούν γυναίκες και παιδιά σε παραλίες και πάρκα - Ενήμερες οι Αρχές

Κύμα ανησυχίας, για γυναίκες και παιδιά , καθώς άγνωστοι τους βιντεοσκοπούν σε παραλίες και πάρκα , ανεβάζοντας το υλικό στα social media.

Θύελλα αντιδράσεων και ανησυχίας προκάλεσε η δημοσιοποίηση του φαινομένου όπου άγνωστα πρόσωπα, βιντεοσκοπούν χωρίς συγκατάθεση γυναίκες με μαγιό και παιδιά, σε παραλίες και πάρκα σε διάφορες περιοχές στην ελεύθερη Κύπρο.

Η tik toker Μαριάννα Δαμιανού, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», αποκάλυψε το περιστατικό που συνέβη στην ίδια, ενώ κάλεσε τον κόσμο να προβαίνει σε καταγγελίες στην Αστυνομία όταν αντιλαμβάνεται ύποπτες κινήσεις και να μην σιωπούν όταν βλέπουν τέτοια περιστατικά να εξελίσσονται μπροστά τους.

Αρμόδια πηγή της Αστυνομίας , ανέφερε στο ThemaOnline , ότι για τα εν λόγω περιστατικά είναι ενήμερες οι αρχές. Συγκεκριμένα , όλα τα επαρχιακά ΤΑΕ έχουν ενημερωθεί, σε περίπτωση που προκύπτει κάποιο αδίκημα που αφορά προσωπικά δεδομένα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE