Έρχεται σύσκεψη για τη Μονή Αββακούμ - Η τοποθέτηση του Γενικού Εισαγγελέα

Έρχεται σύσκεψη για τη Μονή Αββακούμ - Η τοποθέτηση του Γενικού Εισαγγελέα

Σύσκεψη όλων των ερευνητικών ομάδων που εξετάζουν την υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα στη Νομική Υπηρεσία, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο της υπόθεσης, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, στο περιθώριο της τελετής παρουσίασης των νεοεγγραφέντων δικηγόρων που πραγματοποιήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο στη Λευκωσία.

Όπως ανέφερε ο κ. Σαββίδης, ενημερώθηκε ότι έχει οδηγηθεί στο δικαστήριο για σκοπούς έκδοσης διατάγματος κράτησης ένας ύποπτος.

«Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει σύσκεψη όλων των ερευνητικών ομάδων που εξετάζουν όλες τις πτυχές της υπόθεσης για να δούμε πώς ακριβώς προχωρούν και πόσο κοντά βρίσκονται στη συμπλήρωση της υπόθεσης», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση κατά πόσο ενδέχεται να υπάρξουν νέα στοιχεία στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Γενικός Εισαγγελέας είπε ότι νέα στοιχεία προκύπτουν από τις έρευνες, προσθέτοντας ότι η εν λόγω συνάντηση θα γίνει για σκοπούς ενημέρωσης της Νομικής Υπηρεσίας και καθοδήγησης, στον βαθμό που χρειάζεται, για τις περαιτέρω ενέργειες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE