Θάνατος ποδηλάτη: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 43χρονου Σωτήρη – Όσα κατέδειξε

Θάνατος ποδηλάτη: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 43χρονου Σωτήρη – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 43χρονου ποδηλάτη Σωτήρη Πετρίδη που έχασε τη ζωή του ενώ κινείτο εντός του Γραμμικού Πάρκου στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με τα ευρύματα της νεκροτομής η οποία διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ο άτυχος Σωτήρης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ λήφθηκαν και δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος ενώ ποδηλατούσε σε μονοπάτι με επικίνδυνη κατωφέρεια, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας να χτύπησε στο κεφάλι.

Τον Πετρίδη εντόπισε ομάδα φίλων, με τους οποίους είχε μεταβεί στο πάρκο για ποδηλασία. Αντελήφθησαν την απουσία του και άρχισαν να τον αναζητούν.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE