Συνελήφθη 52χρονη ως ύποπτη για υπόθεση διάρρηξης χρυσοχοείου

Συνελήφθη 52χρονη ως ύποπτη για υπόθεση διάρρηξης χρυσοχοείου

Μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών και κοσμημάτων που διερευνάται εάν είναι κλοπιμαία εντόπισε η Αστυνομία, μετά από έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο, που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου. Η έρευνα στο υποστατικό διενεργήθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης χρυσοχοείου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, στην Πάφο.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 52 ετών, ιδιοκτήτρια του υποστατικού.

Η έρευνα στο υποστατικό διενεργήθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε στη βάση στοιχείων που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση από το ΤΑΕ Πάφου, υπόθεσης διάρρηξης χρυσοχοείου στην Πάφο, που διαπράχθηκε στις 15 Φεβρουαρίου. Από το χρυσοχοείο, σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία, κλάπηκαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 305 χιλιάδων ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον της 52χρονης, σε σχέση με τη διάπραξη των αδικημάτων της κλεπταποδοχής, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος, της καταστροφής αποδεικτικού στοιχείου, και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτή συνελήφθη λίγο πριν τις 11.00 το μεσημέρι της Κυριακής, από μέλη του ΤΑΕ Πάφου.

Ακολούθησαν έρευνες δυνάμει δικαστικού εντάλματος, καθώς και με τη συγκατάθεση της 52χρονης, στην κατοικία και οχήματα της, καθώς και σε υποστατικό της στην Πάφο. Κατά τις έρευνες ανευρέθηκαν χρηματικό ποσό ύψους 18,820 ευρώ και πολύ μεγάλος αριθμός χρυσαφικών, κοσμημάτων, και διαμαντιών, για την κατοχή των οποίων η 52χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη της και για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Η Αστυνομία διερευνά την προέλευση των ανευρεθέντων, τα οποία κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια για τους σκοπούς των αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE