«Καταιγίδα» από ρύζι σε γάμο στο Ηράκλειο: Το έριξαν με φορτωτή στον γαμπρό και τη νύφη - Δείτε το απίστευτο βίντεο

«Καταιγίδα» από ρύζι σε γάμο στο Ηράκλειο: Το έριξαν με φορτωτή στον γαμπρό και τη νύφη - Δείτε το απίστευτο βίντεο

Ο Μιχάλης και η Ρεννάτα, δύο νέα παιδιά, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το βράδυ του Σαββάτου, σε χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων στην περιοχή του Ηρακλείου. Όταν ολοκληρώθηκε το μυστήριο έκανε την εμφάνισή του ένα φορτωτάκι, το οποίο μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, οδηγούσε η αδελφή της νύφης.

Το φορτωτάκι, με προσεκτικούς χειρισμούς, πέρασε ανάμεσα από τους καλεσμένους, σταμάτησε μπροστά στους νεόνυμφους, η "χούφτα" από το μηχάνημα ανυψώθηκε και πολλά κιλά ρύζι έπεσαν πάνω στα κεφάλια του γαμπρού και της νύφης!

Δείτε το βίντεο

Αν μη τι άλλο, αν το έθιμο έχει σκοπό το ζευγάρι να "ριζώσει", η ποσότητα του ρυζιού που έπεσε πάνω τον Μιχάλη και τη Ρεννάτα... εγγυάται κάτι παραπάνω από γερές ρίζες!

Εμείς να τους ευχηθούμε να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να απολαμβάνουν έτσι "πλουσιοπάροχα" την κοινή ζωή τους.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE