Δίνει «μάχη» το αγοράκι που υπέστη ηλεκτροπληξία - Έπαιζε δίπλα από ηλεκτρική σκούπα

Δίνει «μάχη» το αγοράκι που υπέστη ηλεκτροπληξία - Έπαιζε δίπλα από ηλεκτρική σκούπα

Μάχη για τη ζωή δίνει 22 μηνών αγοράκι, το οποίο φαίνεται να υπέστη ηλεκτροπληξία, ενώ βρισκόταν στο σαλόνι της οικίας του, στην περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί, όταν η 37χρονη μητέρα του, που ασχολείτο με εργασίες στην κουζίνα, εντόπισε αναίσθητο το παιδί της στο σαλόνι, δίπλα από ηλεκτρική σκούπα, η όποια ήταν συνδεδεμένη στην πρίζα.

Το αγοράκι διακομίστηκε, με ασθενοφόρο, στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών επανήλθε και διασωληνώθηκε.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρεται με ασθενοφόρο και τη συνοδεία Αστυνομίας, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στη σκηνή μετέβησαν αξιωματικοί και μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Στα 6-9 τρισεκατομμύρια κ.π. υπολογίζεται η ποσότητα φυσικού αερίου στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αντιπροέδρου της ExxonMobil Τζον Άρντιλ, σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE