Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Παρέλαβαν τα πρακτικά οι Ποινικοί Ανακριτές

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Παρέλαβαν τα πρακτικά οι Ποινικοί Ανακριτές

Τα πρακτικά της υπόθεσης θανάτου του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου παρέλαβαν το πρωί της Παρασκευής σήμερα (07/06) οι δύο ανακριτές.

Ο αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Παππάς και ο  νομικός Θανάση Αθανασίου, μετέβησαν στο Δικαστήριο Λεμεσού όπου και παρέλαβαν τα πρακτικά της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται οι δύο ανακριτές διορίστηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 15 Μάϊου.

«Έχουμε αποστείλει επιστολή στον Υπουργό Άμυνας και αναμένουμε κάποιες καταστάσεις από το Υπουργείο Άμυνας σε σχέση με την υπόθεση και προχωρούμε εντατικά με την μελέτη και διερεύνηση της υπόθεσης», είπε ο ένας εκ των ποινικών ανακριτών, Αθανάσιος Αθανασίου, σε δηλώσεις μετά την παραλαβή των πρακτικών.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο ποινικών ανακριτών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αγγίζει θέματα που «καίνε» την Πάφο ο ΠτΔ – Φέρνει εξαγγελίες για σχολεία και τον ανύπαρκτο δρόμο του αεροδρομίου

Αγγίζει θέματα που «καίνε» την Πάφο ο ΠτΔ – Φέρνει εξαγγελίες για σχολεία και τον ανύπαρκτο δρόμο του αεροδρομίου

Στις 5:00 το απόγευμα η Πάφος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια πανεπαρχιακή σύσκεψη σταθμό στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αττικόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE