Μια 60χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της στο Ηράκλειο

Μια 60χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της στο Ηράκλειο

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε χθες σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου όταν μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ όταν η 60χρονη πιθανότατα ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού όπου διέμενε και έπεσε νεκρή.

Το άψυχο σώμα της εντόπισε μία φίλη της που πήγε να την επισκεφτεί και αμέσως ενημέρωσε τις αρχές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο με τους διασώστες να μην μπορούν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας κατά την πρώτη αυτοψία διαπίστωσαν πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια με τον θάνατό της πιθανότητα να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει διαταχθεί διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου της.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE