Μόνο σε ευρώ πλέον το ανδρικό κούρεμα στα κατεχόμενα

Μόνο σε ευρώ πλέον το ανδρικό κούρεμα στα κατεχόμενα

Σε ευρώ θα χρεώνουν πλέον τα ανδρικά κομμωτήρια στα κατεχόμενα με απόφαση του συνδέσμου τους.

Η ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις δημοσιεύει δε τον νέο τιμοκατάλογο σε ευρώ που αποφάσισε ο σύνδεσμος και έχει αναρτηθεί στα ανδρικά κομμωτήρια, μετά από σχετική ανάρτηση του προέδρου του συνδέσμου, Ετζεβίτ Σαντελί στα ΜΚΔ.

Ο Σαντελί γράφει ότι προχώρησαν σε αυτή την απόφαση για να βρεθεί λύση στην οικονομική κρίση και να συμβαδίζουν με τη σύγχρονη εποχή.

Όπως φαίνεται από τον τιμοκατάλογο, το κούρεμα χρεώνεται 10 ευρώ και το απλό ξύρισμα 5 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι λόγω της αύξησης του πληθωρισμού και της συνεχούς ανατιμολόγησης πολλά καταστήματα και υπηρεσίες στα κατεχόμενα άρχισαν να χρεώνουν τους τελευταίους μήνες σε ευρώ. Tο δε θέμα της χρήσης του ευρώ αντί της τουρκικής λίρας συζητείται συχνά τόσο στη «βουλή», όσο και πολιτικές εκπομπές. Μέχρι τώρα όμως δεν είχε ληφθεί συλλογική απόφαση από ένα οργανωμένο σύνολο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE