Τουρκία: Ρινγκ η Εθνοσυνέλευση - Έπεσε ξύλο ανάμεσα σε βουλευτές του Ερντογάν και του κουρδικού κόμματος

Τουρκία: Ρινγκ η Εθνοσυνέλευση - Έπεσε ξύλο ανάμεσα σε βουλευτές του Ερντογάν και του κουρδικού κόμματος

Σκηνές ρινγκ εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση στην Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας, καθώς βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, βουλευτές του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας και Ισότητας των Λαών (DEM) κατέθεσαν πρόταση για κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Προχώρησαν σε διαμαρτυρία μπροστά στην έδρα, υψώνοντας πλακάτ για την καθαίρεση του εκλεγμένου με το DEM δημάρχου της επαρχίας Χακιάρι και την αντικατάστασή του από το υπουργείο Εσωτερικών από τον διορισμένο νομάρχη.

Η κίνησή τους προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών του ΑΚΡ, οι οποίοι ζήτησαν το λόγο.

Οι τόνοι ανέβηκαν και ο ξυλοδαρμός ανάμεσα σε βουλευτές ξεκίνησε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE