Τουρκία: Ρινγκ η Εθνοσυνέλευση - Έπεσε ξύλο ανάμεσα σε βουλευτές του Ερντογάν και του κουρδικού κόμματος

Τουρκία: Ρινγκ η Εθνοσυνέλευση - Έπεσε ξύλο ανάμεσα σε βουλευτές του Ερντογάν και του κουρδικού κόμματος

Σκηνές ρινγκ εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση στην Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας, καθώς βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, βουλευτές του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας και Ισότητας των Λαών (DEM) κατέθεσαν πρόταση για κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Προχώρησαν σε διαμαρτυρία μπροστά στην έδρα, υψώνοντας πλακάτ για την καθαίρεση του εκλεγμένου με το DEM δημάρχου της επαρχίας Χακιάρι και την αντικατάστασή του από το υπουργείο Εσωτερικών από τον διορισμένο νομάρχη.

Η κίνησή τους προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών του ΑΚΡ, οι οποίοι ζήτησαν το λόγο.

Οι τόνοι ανέβηκαν και ο ξυλοδαρμός ανάμεσα σε βουλευτές ξεκίνησε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE