Το δράμα όμορφου Έλληνα τραγουδιστή – Χάνει μία από τις πέντε του αισθήσεις…

Το δράμα όμορφου Έλληνα τραγουδιστή – Χάνει μία από τις πέντε του αισθήσεις…

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας περνά εδώ και περίπου δύο εβδομάδες νεαρός Έλληνας τραγουδιστής, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας με αιφνίδια βαρηκοΐα – κώφωση!

Το πρωί της Τρίτης, 15 Σεπτεμβρίου, ξύπνησε με πονοκέφαλο και ίλιγγο ο Άρης Πλασκασοβίτης, στη συνέχεια, όμως, άρχισε να έχει αστάθεια στο περπάτημα, του έπεσε η πίεσή και να ακούει ένα περίεργο ήχο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «People», ο ταλαντούχος νεαρός -που γνωρίσαμε από το «Greek Idol» και έχουμε δει σε μεγάλες θεατρικές παραγωγές, στο «Your Face Sounds Familiar» αλλά και σε live εμφανίσεις- επικοινώνησε με το γιατρό του και πήγε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, όπου διαγνώστηκε με αιφνίδια βαρηκοΐα – ολική κώφωση στο δεξί αυτί και του έγινε άμεση εισαγωγή για νοσηλεία!

«Το πρώτο σοκ στο άκουσμα της αρρώστιας ήταν μεγάλο γιατί για τον Άρη η ακοή είναι το βασικό εργαλείο της δουλειάς του», αναφέρει στενός του φίλος στο περιοδικό και συνεχίζει: «αιτία της πάθησης είναι άγνωστη. Σύμφωνα με όσα μας είπαν οι γιατροί, το πιο πιθανό είναι όλο αυτό να προκλήθηκε από έντονο στρες. Αν και δεν συμβαίνει συχνά, αποτελεί πιθανή αντίδραση του οργανισμού -αντίδραση σε κάτι που δεν θέλεις να ακούσεις και ξεσπάς με αυτό τον τρόπο, χωρίς φυσικά να το καταλαβαίνεις».

Η κατάστασή του βελτιώνεται καθημερινά και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, όμως, το αν θα αποκατασταθεί εντελώς η βλάβη θα μπορεί να απαντηθεί μετά από έξι μήνες και μετά από πολλές εξετάσεις και διαρκή θεραπεία.

Στο πλευρό του Άρη βρίσκονται η οικογένειά του και οι φίλοι του, ενώ ο ίδιος δεν χάνει το χαμόγελό του και το κουράγιο του! Μάλιστα, σε λίγο καιρό αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τραγούδι του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE