ΠΑΡΑ-THEMA

Ποιος πασίγνωστος Κύπριος ποδοσφαιριστής δουλεύει σαν ταμίας σε κατάστημα; Γεμίζει το χρόνο του τα πρώινα

Ποιος πασίγνωστος Κύπριος ποδοσφαιριστής δουλεύει σαν ταμίας σε κατάστημα; Γεμίζει το χρόνο του τα πρώινα

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Κυπριακού ποδοσφαίρου τα τελευταία 15χρόνια, αφού πέραν από τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου που αγωνίστηκε, έπαιξε και με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα φτιάχνοντας ένα καλό όνομα.

Φαίνεται όμως σε ηλικία 35χρονων πλέον, έχει αρχίσει να ψάχνει για κάποια άλλη ενασχόληση, καθώς η ποδοσφαιρική του καριέρα σιγά σιγά οδεύει προς το τέλος της. Άλλωστε η δουλειά δεν είναι ντροπή, πόσο μάλλον για ένα παληκάρι που ξεκίνησε από το μηδέν και έφτασε πολύ ψηλά.

Ο λόγος για τον Αλέξη Γαρπόζη, των πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, που έπαιξε μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα, Ανόρθωση, ΑΕΠ Πάφου και ΑΕΚ Κουκλιών, ενώ έκανε καριέρα και στην Ελλάδα με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και της Ξανθης.

Τη φετινή σεζόν ο Γαρπόζης αποτέλεσε το μεταγραφικό «μπαμ» της ΑΕΖ Ζακακίου, ομάδα της περιοχής όπου μεγάλωσε και φιλοδοξεί να οδηγήσει την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, ακόμα και στα σαλόνια της 1ης κατηγορίας

Ο 35χρονος όμως ποδοσφαιριστής θέλοντας να γεμίσει το χρόνο του κατά τη διάρκεια της ημέρας, εργάζεται εδώ και λίγο χρονικό διάστημα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας το οποίο και αποτελεί ιδιοκτησία του Προέδρου της ΑΕΖ Στέλιου Χρίστου ως ταμίας.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής της ομάδας που εργοδοτείται εκεί, καθώς κι άλλοι συμπάικτες του στην ομάδα, έχουν άλλη μια πηγή εισοδήματος μέσα από τις επιχειρήσεις του κ. Στέλιου Χρίστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top