Θλίψη στην Αλάμπρα: Πέθανε ο Κώστας Καραγιώργης - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη στην Αλάμπρα: Πέθανε ο Κώστας Καραγιώργης - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη επικρατεί στην Αλάμπρα, μετά την είδηση θανάτου του Κώστα Καραγιώργη, ο οποίος έφυγε από την ζωή σήμερα Τετάρτη 29/05.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Αλάμπρας, απεβίωσε σήμερα ο αγαπητός συγχωριανός μας Κώστας Καραγιώργης (Κάττος).

Ο Κώστας Καραγιώργης ήταν ο τελευταίος εν ζωή από τους συγχωριανούς μας και ένας από τους λίγους Παγκύπρια που πολέμησαν εναντίον του ναζισμού-φασισμού στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο στις 10:00π.μ. στην εκκλησία Αναστάσεως του Σωτήρος στην Αλάμπρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE