Έρχονται περικοπές νερού για τους αγρότες - Εξαιρετικά χαμηλά τα αποθέματα νερού

Έρχονται περικοπές νερού για τους αγρότες - Εξαιρετικά χαμηλά τα αποθέματα νερού

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα αποθέματα νερού για αυτό και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων αποφάσισε την περικοπή νερού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» η Διευθύντρια Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, Ηλιάνα Ττόφα «έχει προσφατα ενημερωθεί ο αγροτικός κόσμος ότι θα έχουμε περικοπές στην άρδευση».

Πρόσθεσε ότι οι αγρότες είχαν ενημερωθεί πριν από τέσσερις μήνες ότι ενδέχεται να γίνουν περικοπές για να μπορέσουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους και πρόσφατα πάρθηκε η απόφαση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE