Έκλεβε από τις εισπράξεις αλλά και προϊόντα της εταιρείας - Συνελήφθη 46χρονη

 Έκλεβε από τις εισπράξεις αλλά και προϊόντα της εταιρείας - Συνελήφθη 46χρονη

Στη σύλληψη 46χρονης προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες Πέμπτη γύρω στις 14:00 καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτρια εταιρείας αρτοποιείου στην περιοχή του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς ότι διαπιστώθηκε πως γυναίκα υπάλληλος ηλικίας 46 ετών έκλεβε από τις εισπράξεις καθώς και προϊόντα της εταιρείας κατά τον χρόνο της εργασίας της.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, διαπιστώθηκε ότι μεταξύ 15 Ιανουαρίου και 14 Μαϊου 2024 σε δώδεκα διαφορετικές περιπτώσεις η 46χρονη ύποπτη είχε αποσπάσει από το ταμείο 87 ευρώ καθώς και προϊόντα συνολικής αξίας 56 ευρώ.

Η 46χρονη συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.