Χάρης Κκολός: «Κατεβαίνει» υποψήφιος στις εκλογές - Η απόφαση του και οι στόχοι του

Χάρης Κκολός: «Κατεβαίνει» υποψήφιος στις εκλογές - Η απόφαση του και οι στόχοι του

Ο Κύπριος ηθοποιός Χάρης Κκολός ανακοίνωσε σήμερα 15/5 την υποψηφιότητα του στην θέση του Δημοτικού Συμβούλου στις Δημοτικές εκλογές του Ιουνίου, στο διαμέρισμα Ιδαλίου.

Με μια ανάρτηση, δημοσιοποίησε την απόφαση του αλλά και τον λόγο για τον οποίο θα διεκδικήσει τη θέση Δημοτικού Συμβούλου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει βλέψεις για πολιτική καριέρα.

Αυτούσια η Ανακοίνωση

«Χωρίς πολλά πολλά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στην θέση του Δημοτικού Συμβούλου , στις Δημοτικές εκλογές του Ιουνίου , στο διαμέρισμα Ιδαλίου στο Δάλι .

Η απόφαση μου να διεκδικήσω μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δάλι δεν έχει πολιτικές σκοπιμότητες ούτε και βλέψεις πολιτικής καριέρας.

Θέλω μόνο να μπορέσω εάν τα καταφέρω με την βοήθεια όλων των γονιών να οργανώσουμε την Ενορία Κωσταντίνου και Ελένης αλλά και όλο το Δάλι σε κάποιους τομείς οι οποίοι χρήζουν βελτίωσης και εκσυγχρονισμού.

Σαν πατέρας νιώθω ότι είναι μεγάλη η ανάγκη δημιουργίας εκείνων τον φορέων και συνόλων όπου τα παιδιά και έφηβοι να συνυπάρξουν συλλογικά στο κοινωνικό σύνολο κάτω από μια ομπρέλα δημιουργίας και προσφοράς στον Δήμο μας .

Υπάρχουν οι τρόποι και τα κανάλια να οργανωθούν οι μάζες των παιδιών σε δραστηριότητες και ομάδες οπού με σωστή οργάνωση, αγάπη και καθοδήγηση, να μείνουν μακριά από εξαρτήσεις και συμπεριφορές οι οποίες μαστίζουν την κοινωνία του σήμερα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE