Συνελήφθη 71χρονη στην Κω- Παρέλαβε δέμα που περιείχε 21,75 γραμμάρια ηρωίνη

Συνελήφθη 71χρονη στην Κω- Παρέλαβε δέμα που περιείχε 21,75 γραμμάρια ηρωίνη

Η κατηγορούμενη μετέφρε δέμα που μόλις είχε παραλάβει από μεταφορική εταιρεία στην Κω, το οποίο περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους 21,75 γραμμαρίων

Συνελήφθη χθες στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω μια 71χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενη για παραλαβή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, εντοπίστηκε η κατηγορούμενη να μεταφέρει δέμα που μόλις είχε παραλάβει από μεταφορική εταιρεία στην Κω, το οποίο περιείχε 60 «φιξάκια» ηρωίνης συνολικού βάρους 21,75 γραμμαρίων.
 
Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία της, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων μικροποσότητα ηρωίνης, σημειώσεις με οικονομικές συναλλαγές και τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ και ένα βιβλιάριο τραπεζικών καταθέσεων.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Στα σημεία που αξιολογούνται αναφορικά με την αποδοχή ή μη της πρόσκλησης του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Συμβούλιο της Ειρήνης, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE