Συνελήφθη 71χρονη στην Κω- Παρέλαβε δέμα που περιείχε 21,75 γραμμάρια ηρωίνη

Συνελήφθη 71χρονη στην Κω- Παρέλαβε δέμα που περιείχε 21,75 γραμμάρια ηρωίνη

Η κατηγορούμενη μετέφρε δέμα που μόλις είχε παραλάβει από μεταφορική εταιρεία στην Κω, το οποίο περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους 21,75 γραμμαρίων

Συνελήφθη χθες στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω μια 71χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενη για παραλαβή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, εντοπίστηκε η κατηγορούμενη να μεταφέρει δέμα που μόλις είχε παραλάβει από μεταφορική εταιρεία στην Κω, το οποίο περιείχε 60 «φιξάκια» ηρωίνης συνολικού βάρους 21,75 γραμμαρίων.
 
Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία της, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων μικροποσότητα ηρωίνης, σημειώσεις με οικονομικές συναλλαγές και τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ και ένα βιβλιάριο τραπεζικών καταθέσεων.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE