ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» για τη Δημαρχία Λεμεσού: Καταγγέλλει απειλές από συγγενικό πρόσωπο του Νικολαΐδη ο Αρμεύτης - «Μου επιτέθηκε φραστικά»

«Πόλεμος» για τη Δημαρχία Λεμεσού: Καταγγέλλει απειλές από συγγενικό πρόσωπο του Νικολαΐδη ο Αρμεύτης - «Μου επιτέθηκε φραστικά»

Απειλές και φραστική επίθεση από στενό συγγενικό πρόσωπο του Δημάρχου Λεμεσού, Νίκου Νικολαΐδη, καταγγέλλει ο υποψήφιος για την Δημαρχία της παραλιακής πόλης, Γιάννης Αρμεύτης, μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Αρμεύτης, στενό συγγενικό του πρόσωπο, μου επιτέθηκε φραστικά εκστομίζοντας διάφορες απειλές.

Παράλληλα, ο κ. Αρμεύτης σημειώνει ότι: Εκφράζω τη θλίψη μου για το ντροπιαστικό αυτό συμβάν, μα πολύ περισσότερο για τη συγκάλυψη των προπηλακισμών από πλευράς του νυν Δημάρχου.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

Μια βδομάδα πέρασε από το θλιβερό περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια υποβολής των υποψηφιοτήτων, όταν στέλεχος του επιτελείου του κ. Νικολαΐδη και στενό συγγενικό του πρόσωπο, μου επιτέθηκε φραστικά εκστομίζοντας διάφορες απειλές.
 
Ο λόγος της επίθεσης, όπως μάθαμε, ήταν η αναφορά μου σε πρόσφατο debate περί σύγκρουσης συμφέροντος του κ. Νικολαΐδη όταν συναντούσε Σαουδάραβα επενδυτή στο γραφείο του, στην παρουσία του αρχιτέκτονα γαμπρού του και κτηματομεσίτη υπαλλήλου του Δήμου χωρίς τη συμμετοχή υπηρεσιακών, ως είθισται να συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.
 
Ανέμενα από τον κ. Νικολαΐδη, να καταδικάσει αυτή την απαράδεκτη ενέργεια, να αναλάβει την ευθύνη και να απολογηθεί. Κάτι τέτοιο, δυστυχώς, δεν έγινε.
 
Εκφράζω τη θλίψη μου για το ντροπιαστικό αυτό συμβάν, μα πολύ περισσότερο για τη συγκάλυψη των προπηλακισμών από πλευράς του νυν Δημάρχου. Αυτές είναι άραγε οι “καθαρές δουλειές” που επικαλείται ο κ. Νικολαΐδης; “Καθαρίζουμε” με τραμπουκισμούς την όποια κριτική μας ασκείται;
Εμείς, φίλες και φίλοι, θα δώσουμε αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και ευπρέπεια. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε την αλλαγή στην πόλη μας.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Κολομβία: Διευθυντής φυλακής δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top