Ερσίν Τατάρ: Εικασίες το ότι θα αποδεχθεί τις προτάσεις του Γκουτέρες

Ερσίν Τατάρ: Εικασίες το ότι θα αποδεχθεί τις προτάσεις του Γκουτέρες

Ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ χαρακτήρισε εικασίες, που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, δημοσιεύματα, όπως είπε, στον ε/κ Τύπο ότι στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Νέα Υόρκη θα εξαναγκαστεί να αποδεχθεί τις προτάσεις που ο κ. Γκουτέρες έκανε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε δηλώσεις μετά τη σύσκεψη που είχε το μεσημέρι στο γραφείο του με τους αρχηγούς των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων ενόψει της μετάβασής του στη Νέα Υόρκη και της συνάντησής του με τον ΓΓ του ΟΗΕ στις 5 Απριλίου, ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι υπάρχει Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ που έχει διοριστεί για 6 μήνες και ούτε τους 3 δεν έχει ολοκληρώσει.

«Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται», είπε και αναμένει να συναντήσει για τρίτη φορά τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ εντός Απριλίου, σε ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί, όπως ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE