Ερσίν Τατάρ: Εικασίες το ότι θα αποδεχθεί τις προτάσεις του Γκουτέρες

Ερσίν Τατάρ: Εικασίες το ότι θα αποδεχθεί τις προτάσεις του Γκουτέρες

Ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ χαρακτήρισε εικασίες, που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, δημοσιεύματα, όπως είπε, στον ε/κ Τύπο ότι στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Νέα Υόρκη θα εξαναγκαστεί να αποδεχθεί τις προτάσεις που ο κ. Γκουτέρες έκανε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε δηλώσεις μετά τη σύσκεψη που είχε το μεσημέρι στο γραφείο του με τους αρχηγούς των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων ενόψει της μετάβασής του στη Νέα Υόρκη και της συνάντησής του με τον ΓΓ του ΟΗΕ στις 5 Απριλίου, ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι υπάρχει Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ που έχει διοριστεί για 6 μήνες και ούτε τους 3 δεν έχει ολοκληρώσει.

«Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται», είπε και αναμένει να συναντήσει για τρίτη φορά τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ εντός Απριλίου, σε ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί, όπως ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE