Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αρχές χθες (30/04) το βράδυ μετά από ρίψη χειροβομβίδας σε αυλή οικίας στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι γύρω στις 22.30 έριξαν χειροβομβίδα στην αυλή οικίας ενώ οι ένοικοι βρίσκοντας εντός της χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί.

Το ζεύγος εξήλθε της οικίας χωρίς όμως να αντιληφθεί οποιεσδήποτε ζημιές από την έκρηξη και ενημέρωσαν την Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και την απέκλεισαν.

Στο σημείο έσπευσε πυροτεχνουργός και μέλη της αστυνομίας για έρευνες και εντοπισμό των δραστών.

Ο πυροτεχνουργός από τις εξετάσεις διαπίστωσε ότι πρόκειται για επιθετική χειροβομβίδα υψηλής ισχύος.

Ωστόσο από την έκρηξη προκλήθηκε μαύρισμα και μικρή ζημιά στον τοίχο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με την απόπειρα φόνου κατά του 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE