Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα προβληματισμό που έχει το τελευταίο διάστημα.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, για αυτό και κάθε φορά που βρίσκεται σε δίλημμα ή θέλει να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της, απευθύνεται στους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο και ρώτησε τους followers της πώς δείχνει από τις φωτογραφίες και γενικότερα από τα social media, αφού κάθε φορά που κάποιος την βλέπει από κοντά, της τονίζει ότι η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με το πώς είναι στο Instagram.

Δείτε το βίντεο στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE