Ελλάδα: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη στάβλου για σεξουαλική επίθεση σε μαθήτριες Γυμνασίου

Ελλάδα: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη στάβλου για σεξουαλική επίθεση σε μαθήτριες Γυμνασίου

Σεξουαλική επίθεση από έναν ιδιοκτήτη στάβλου στην Ημαθία φέρονται να δέχθηκαν δύο μαθήτριες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης (23.4) στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας τη στιγμή που τα δύο κορίτσια, 14 και 15 ετών, έκαναν ιππασία.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο διευθυντής του γυμνασίου στην ΕΛ.ΑΣ., ο 59χρονος, κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδρομής, προέβη σε γενετήσιες πράξεις (θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματος), σε βάρος των ανηλίκων μαθητριών ενώ πραγματοποιούσαν ιππασία.

Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Τα ανήλικα κορίτσια το απόγευμα της Πέμπτης (25/4) εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου, ελήφθησαν καταθέσεις από τους γονείς τους, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τ.Α. Νάουσας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE