Ελλάδα: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη στάβλου για σεξουαλική επίθεση σε μαθήτριες Γυμνασίου

Ελλάδα: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη στάβλου για σεξουαλική επίθεση σε μαθήτριες Γυμνασίου

Σεξουαλική επίθεση από έναν ιδιοκτήτη στάβλου στην Ημαθία φέρονται να δέχθηκαν δύο μαθήτριες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης (23.4) στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας τη στιγμή που τα δύο κορίτσια, 14 και 15 ετών, έκαναν ιππασία.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο διευθυντής του γυμνασίου στην ΕΛ.ΑΣ., ο 59χρονος, κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδρομής, προέβη σε γενετήσιες πράξεις (θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματος), σε βάρος των ανηλίκων μαθητριών ενώ πραγματοποιούσαν ιππασία.

Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Τα ανήλικα κορίτσια το απόγευμα της Πέμπτης (25/4) εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου, ελήφθησαν καταθέσεις από τους γονείς τους, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τ.Α. Νάουσας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE