Ενημερώνει για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Σήμερα η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου

Ενημερώνει για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Σήμερα η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου

Συνέρχεται σήμερα, Παρασκευή, το Εθνικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της οποίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τα αποτελέσματα του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε σχέση με τα ευρωτουρκικά θέματα.

Οπως είχε αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για σήμερα στις 10.30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Κατά τη συνεδρίαση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό», ανέφερε ο κ. Λετυμπιώτης.

Πρόσθεσε ότι «θα προβεί, επίσης, σε ενημέρωση για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε σχέση με τα ευρωτουρκικά».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.