Πυρκαγιά στην Πάφο: Χειροπέδες σε 48χρονο πέρασαν οι Αρχές – Τα αδικήματα που τον βαραίνουν

Πυρκαγιά στην Πάφο: Χειροπέδες σε 48χρονο πέρασαν οι Αρχές  – Τα αδικήματα που τον βαραίνουν

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησαν οι Αρχές, σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε χθες Τετάρτη, 24 Απριλίου, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 48χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με αδικήματα πρόκλησης πυρκαγιάς στην ύπαιθρο και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

Νωρίτερα σήμερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του εν λόγω προσώπου ο οποίος, φαίνεται να προχώρησε σε ρίψη πυροτεχνημάτων τα οποία προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι, από ρίψη πυροτεχνήματος φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε στην Επαρχία Πάφου και υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 23:50 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.