Πυρκαγιά στην Πάφο: Χειροπέδες σε 48χρονο πέρασαν οι Αρχές – Τα αδικήματα που τον βαραίνουν

Πυρκαγιά στην Πάφο: Χειροπέδες σε 48χρονο πέρασαν οι Αρχές  – Τα αδικήματα που τον βαραίνουν

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησαν οι Αρχές, σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε χθες Τετάρτη, 24 Απριλίου, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 48χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με αδικήματα πρόκλησης πυρκαγιάς στην ύπαιθρο και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

Νωρίτερα σήμερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του εν λόγω προσώπου ο οποίος, φαίνεται να προχώρησε σε ρίψη πυροτεχνημάτων τα οποία προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι, από ρίψη πυροτεχνήματος φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε στην Επαρχία Πάφου και υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 23:50 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE