ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμαστείτε για βροχές και άνοδο της θερμοκρασίας - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Ετοιμαστείτε για βροχές και άνοδο της θερμοκρασίας - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται το απόγευμα να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα βορειοδυτικά, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Κατά διαστήματα θα αιωρείται αραιή σκόνη, κυρίως στη μέση ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη, ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα νότια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη, ενώ στα ανατολικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά, στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, της οποίας οι συγκεντρώσεις, την Τρίτη, ενδέχεται να είναι κατά διαστήματα αυξημένες.

Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη θα σημειώσει άνοδο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top