Γαλλία: Νέα σοκαριστική θεωρία για τον θάνατο του Εμίλ – Μπορεί να τον κατασπάραξε λύκος

Γαλλία: Νέα σοκαριστική θεωρία για τον θάνατο του Εμίλ – Μπορεί να τον κατασπάραξε λύκος

Μία νέα θεωρία για τον θάνατο του μικρού Εμίλ στη Γαλλία σύμφωνα με την οποία λύκος μπορεί να κατασπάραξε το 2,5 ετών αγοράκι.

Η νέα ανατριχιαστική θεωρία για τον λύκο έρχεται μετά την ανακάλυψη ενός θραύσματος οστού νωρίτερα αυτόν τον μήνα στη Γαλλία, πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το κρανίο του μικρού Εμίλ το οποίο είχε κατάγματα και ένα σημάδι από δάγκωμα.

Από προηγούμενες έρευνες, υπήρχαν αναφορές ότι το παιδί φέρει δαγκωματιές, ωστόσο δεν είχε καθοριστεί από ποιο ζώο είναι. Τώρα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο μικρός Εμίλ φέρεται να έχει δαγκωματιές από λύκο.

Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας στην υπόθεση, Ζαν Λικ Μπλανσόν, είχε πει ότι είναι πολύ πιθανό άγρια ζώα να διέλυσαν τα οστά του Εμίλ και θα μπορούσαν επίσης, να αποδίδονται σε εκείνα τα «μικρά κατάγματα» και τα «σημάδια από δάγκωμα» στο κρανίο του.

Ο Φρανσουά Μπαλίκ, δήμαρχος του χωριού Βερνέ, είπε ότι:

«Υπάρχουν μερικοί λύκοι εδώ, ειδικά το καλοκαίρι με τα κοπάδια προβάτων. Ένας λύκος μπορεί κάλλιστα να αρπάξει ένα παιδί στο πηγάδι του χωριού και να τρέχει για μισή ώρα χωρίς να σταματήσει και χωρίς να χύσει αίμα».

Τα πρώτα λόγια της μητέρας του Εμίλ
Την ίδια στιγμή, η μητέρα του Εμίλ, Μαρί, μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του θανάτου του γιου της.

Δημοσιεύοντας στην ομάδα του Facebook «Pray for Emile», έγραψε: «Προσπαθούμε να διαβάζουμε όλα τα μηνύματά σας, είτε σχόλια είτε προσωπικά μηνύματα είτε γράμματα… Και είμαστε πάντα πολύ συγκινημένοι από τη στάση σας».

Όταν εξαφανίστηκε στις 8 Ιουλίου, ο Εμίλ είχε μόλις φτάσει για τις καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό σπίτι των παππούδων του από την πλευρά της μητέρας του και δύο γείτονες ισχυρίζονται ότι τον είδαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού Οτ-Βερνέ, αλλά οι μαρτυρίες είναι αντικρουόμενες.

Το αγοράκι εθεάθη γύρω στις 17:15 τοπική ώρα. Οι γονείς του δεν ήταν παρόντες εκείνη την ημέρα.

Η έρευνα αναμένεται μακρά καθώς είναι «περίπλοκη», είχε δηλώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας Ζαν Λικ Μπλανσόν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Αναβλήθηκε το Υπουργικό - Συνέρχεται στις 12:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Ανοιχτός ο εναέριος χώρος της Κύπρου

LIVE: Αναβλήθηκε το Υπουργικό - Συνέρχεται στις 12:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Ανοιχτός ο εναέριος χώρος της Κύπρου

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE