Ανδρέας Θεμιστοκλέους: «Ελλοχεύουν κίνδυνοι από μεταναστευτικές ροές»

Ανδρέας Θεμιστοκλέους: «Ελλοχεύουν κίνδυνοι από μεταναστευτικές ροές»

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους δήλωσε ότι όσοι δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο μέλλον από τις μεταναστευτικές ροές σημαίνει ότι έχουν καταδικάσει τον τόπο.

Σε ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών / προσφυγικών ροών, είπε ότι αυτό που ζει η Κύπρος τους τελευταίους μήνες είναι μια 'άοπλη εισβολή' προσθέτοντας ότι όσοι θέλουν ανοικτά σύνορα γεννούν την ξενοφοβία και τον φασισμό.

Σε λίγες δεκαετίες, είπε, δεν είναι οι Ισλαμιστές που θα εξευρωπαϊσθούν, αλλά οι Ευρωπαίοι θα εξισλαμιστούν. Τουλάχιστον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε, καταβάλλει προσπάθειες και ευχήθηκε όπως με την στήριξη της ΕΕ να πεισθεί ο Λίβανος να συγκρατήσει τις «ροές δύστυχων ανθρώπων από την Συρία ή από αλλού».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE