Σταύρος Παπαδούρης: «Τεράστιο πρόβλημα με διαχείριση μεταναστευτικών ροών»

Σταύρος Παπαδούρης: «Τεράστιο πρόβλημα με διαχείριση μεταναστευτικών ροών»

Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την εγχώρια διαχείριση των μεταναστευτικών ροών στην Κύπρο, δήλωσε ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Σταύρος Παπαδούρης, προσθέτοντας ότι ως κράτος δεν προχωρούμε στους επαναπατρισμούς όπως θα έπρεπε.

Σε ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών / προσφυγικών ροών, είπε ότι η παρούσα Κυβέρνηση όντως έχει ακολουθήσει μια πιο αποτελεσματική πολιτική με απτά αποτελέσματα, αλλά έκανε λόγο για ένα μεγάλο κατεστημένο διαφθοράς εντός και εκτός Κύπρου που διατηρεί το πρόβλημα.

Ανέφερε ακόμη ότι ο Κύπριος πολίτης θέλει να νοιώσει ασφάλεια στον τόπο του και ότι το Κίνημα είναι έτοιμο για συνεργασία για δημοκρατικές και έννομες πρακτικές για αντιμετώπιση του προβλήματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE