Του έκλεψε το αμάξι και έκοβε βόλτες στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε 21χρονο αλλοδαπό

Του έκλεψε το αμάξι και έκοβε βόλτες στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε 21χρονο αλλοδαπό

Σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού, προχώρησε αλλοδαπός επιχειρηματίας χθες Δευτέρα, 15 Απριλίου, όταν άγνωστος του έκλεψε το όχημά του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι το όχημά του αξίας 30,000 ευρώ κλάπηκε ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

Την ίδια ημέρα περίπολα των Αρχών εντόπισαν το εν λόγω όχημα να κινείτε στην οδό Συνεργατισμού και το ανέκοψαν για έλεγχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το αυτοκίνητο οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη. 

Ανακρινόμενος ο 21χρονος, οδήγησε τα μέλη της Αστυνομίας σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκε ακόμη ένα κλοπιμαίο αυτοκίνητο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.