Λεμεσός: Συνελήφθησαν 16 αλλοδαποί για παράνομη εργασία - Ήταν και παράνομα στην Κύπρο

Λεμεσός: Συνελήφθησαν 16 αλλοδαποί για παράνομη εργασία - Ήταν και παράνομα στην Κύπρο

Συνολικά 16 αλλοδαποί εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα, με τους έξι να διαμένουν παράνομα στο νησί, μετά από χθεσινή επιχείρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η ΥΑΜ Λεμεσού σε συνεργασία με μέλη της ΥΑΜ Αρχηγείου, ΥΑΜ Λευκωσίας, ΥΑΜ Πάφου και το Μικτό Κλιμάκιο του Γραφείου Εργασίας για την αδήλωτη εργασία, διενήργησαν χθες από τις 9:00 μέχρι τις 15:00, ελέγχους σε διάφορα υποστατικά στη Λεμεσό.

Συνολικά ελέχθησαν 23 Ελληνοκύπριοι εργοδότες, 24 Ελληνοκύπριοι εργάτες, 39 Ευρωπαίοι υπήκοοι εργάτες και 24 υπήκοοι εργάτες Τρίτων Χωρών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων έγιναν 16 συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη απασχόληση, εκ των οποίων οι έξι βρίσκονται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και μία σύλληψη Ευρωπαίου εργοδότη

 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE