Προσπάθησε να κλέψει οινοπνευματώδη ποτά από υπεραγορά και την τσάκωσαν - Συνελήφθη 76χρονη

Προσπάθησε να κλέψει οινοπνευματώδη ποτά από υπεραγορά και την τσάκωσαν - Συνελήφθη 76χρονη

Εβδομηνταεξάχρονη φέρεται να εντοπίστηκε να έχει αποσπάσει οινοπνευματώδη ποτά και άλλα προϊόντα από αγορά της Πάφου και προς διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 10 Απριλίου 2024 στις 17:30, εργαζόμενη σε υπεραγορά της Πάφου αντιλήφθηκε ηλικιωμένη γυναίκα να εξέρχεται της υπεραγοράς χωρίς να περάσει από το ταμείο και να πληρώσει προϊόντα, τα οποία φέρεται να είχε αποκρύψει προηγουμένως σε τσάντα.

Ανακόπηκε και στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 76χρονη.

Κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι είχε αποσπάσει αριθμό οινοπνευματωδών ποτών και κάποια άλλα προϊόντα.

Η 76χρονη οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΑΔΕ Πάφου ομολόγησε ενοχή και ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE