Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα
Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο.
Δεν μπορείς να παίρνεις αβίαστα μια τέτοια απόφαση, ρίχνοντας πίσω σου μαύρη πέτρα, ειδικά σε μια περίοδο που οι αγελάδες είναι πιο ισχνές από ποτέ, ωστόσο ο νεαρός Κύπριος δημοσιογράφος όπως φαίνεται πρέπει να μπούχτισε, τα βρόντηξε και τους άδειασε τη γωνιά.
Με τρεις αναρτήσεις του στο Facebook, ο συνάδελφος ανακοινώνει αρχικά τη λήξη της συνεργασίας του με την «Καθημερινή» κι ακολούθως εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει αυτήν την απόφαση.
Διαβάστε τι γράφει:
Εμείς να ευχηθούμε στον Μιχάλη Χριστοδούλου καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει, σημειώνοντας ακόμη πως η ιστορία έχει αποδείξει ότι… οι καλοί δεν χάνονται. #fact
Στέφανος Χαραλάμπους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις