Τσάκωσαν 31χρονο: Χρησιμοποίησε 80 φορές την κάρτα ανεφοδιασμού εταιρείας για να βάζει καύσιμα σε άλλα οχήματα

Τσάκωσαν 31χρονο: Χρησιμοποίησε 80 φορές την κάρτα ανεφοδιασμού εταιρείας για να βάζει καύσιμα σε άλλα οχήματα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, κλοπής και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις , η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 31χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορά τη χρήση χρεωστικής κάρτας ανεφοδιασμού καυσίμων (ιδιοκτησία εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων), η οποία εν αγνοία της εταιρίας, χρησιμοποιήθηκε σε 80 περιπτώσεις σε τέσσερα διαφορετικά πρατήρια στην Πάφο, για ανεφοδιασμό οχημάτων, που δεν ανήκουν στην εν λόγω εταιρία.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως το πρόσωπο, που προέβαινε στους ανεφοδιασμούς οχημάτων με τη χρήση της εν λόγω κάρτας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE