Η γυναίκα με τις μεγαλύτερες πατούσες στον κόσμο κατέκτησε το ρεκόρ Guinness: «Δέχομαι άπειρα μηνύματα κάθε μέρα»

Η γυναίκα με τις μεγαλύτερες πατούσες στον κόσμο κατέκτησε το ρεκόρ Guinness: «Δέχομαι άπειρα μηνύματα κάθε μέρα»

Η 39χρονη Τάνια Χέρμπερτ κατέχει ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις μεγαλύτερες πατούσες στον κόσμο.

Μια γυναίκα που κατέχει το ρεκόρ για τις μεγαλύτερες πατούσες στον κόσμο ισχυρίζεται ότι κατακλύζεται κάθε μέρα από δεκάδες αιτήματα ανθρώπων με φετίχ στα πόδια.

Η Τάνια Χέρμπερτ, από το Χιούστον των ΗΠΑ, τιμήθηκε με το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες το 2022, επειδή έχει τις μεγαλύτερες πατούσες από οποιαδήποτε γυναίκα στον κόσμο. Συγκεκριμένα, μέγεθος 50.

Η 39χρονη ισχυρίζεται ότι ήταν πάντα πολύ ψηλότερη από τους συνομηλίκους της και ότι είχε πόδια-ρεκόρ από το σχολείο. Ωστόσο, είπε ότι ποτέ δεν ένιωσε άσχημα που ήταν πάνω από το μέσο όρο.

«Οι γονείς μου μου έδωσαν μια πολύ υγιή αυτοεκτίμηση μεγαλώνοντας, οπότε δεν θεωρούσα το να είμαι ψηλή ως κάτι κακό. Δεν θυμάμαι ποτέ να με εκφοβίζουν ή κάτι τέτοιο για το ύψος μου« είπε.

 

Όμως η ζωή εκτός από ρεκόρ έχει και κάποια μειονεκτήματα, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει παπούτσια που της ταιριάζουν. Πέρασε χρόνια φορώντας ανδρικά παπούτσια, καθώς ήταν τα μόνα που μπορούσε να βρει στο μέγεθός της.

Στράφηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πάρει συμβουλές από άλλες γυναίκες με μεγάλα πόδια για το πώς να δημιουργήσει τα δικά της παπούτσια. Ωστόσο, οι λογαριασμοί της κατακλύστηκαν από άνδρες με φετίχ στα πόδια που της έστελναν εμετικά μηνύματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE