Συγκλονιστικό βίντεο: 19χρονος στην Κύπρο ζει μόνος σε λυόμενο στο βουνό χωρίς ρεύμα και νερό - Κάθε μέρα κουβαλά στους ώμους μπουκάλες για να πλυθεί

Συγκλονιστικό βίντεο: 19χρονος στην Κύπρο ζει μόνος σε λυόμενο στο βουνό χωρίς ρεύμα και νερό - Κάθε μέρα κουβαλά στους ώμους μπουκάλες για να πλυθεί

Μια ακόμη σιωπηλή κραυγή βοήθειας έρχεται στο φως μέσα από ανάρτηση της εθελόντριας Έλεν Χρίστου, η οποία τα τελευταία χρόνια αποκαλύπτει δεκάδες περιπτώσεις ευαλωμένων συνανθρώπων μας που έχουν αφεθεί χωρίς στήριξη.

Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν 19χρονο νεαρό, παιδί που όπως αναφέρει, «υπήρξε παιδί του κράτους» και σήμερα ζει μόνος του, απομονωμένος σε ένα λυόμενο στο βουνό, χωρίς πρόσβαση ούτε σε ηλεκτρικό ρεύμα ούτε σε τρέχον νερό.

Ο νεαρός, όπως φαίνεται στο βίντεο, αναγκάζεται να μεταφέρει μόνος του βαριές μπουκάλες με νερό για να μπορέσει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες, ενώ δεν διαθέτει ούτε αυτοκίνητο για να μετακινείται. Η συνθήκη στην οποία ζει προκαλεί αγανάκτηση και θλίψη, με την Έλεν Χρίστου να τονίζει την ανάγκη άμεσης κινητοποίησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και την κοινωνική ευαισθητοποίηση γύρω από τέτοιες περιπτώσεις νέων που κινδυνεύουν να «χαθούν» επειδή δεν έχουν κανέναν δίπλα τους.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE