Συγκλονιστικό βίντεο: 19χρονος στην Κύπρο ζει μόνος σε λυόμενο στο βουνό χωρίς ρεύμα και νερό - Κάθε μέρα κουβαλά στους ώμους μπουκάλες για να πλυθεί

Συγκλονιστικό βίντεο: 19χρονος στην Κύπρο ζει μόνος σε λυόμενο στο βουνό χωρίς ρεύμα και νερό - Κάθε μέρα κουβαλά στους ώμους μπουκάλες για να πλυθεί

Μια ακόμη σιωπηλή κραυγή βοήθειας έρχεται στο φως μέσα από ανάρτηση της εθελόντριας Έλεν Χρίστου, η οποία τα τελευταία χρόνια αποκαλύπτει δεκάδες περιπτώσεις ευαλωμένων συνανθρώπων μας που έχουν αφεθεί χωρίς στήριξη.

Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν 19χρονο νεαρό, παιδί που όπως αναφέρει, «υπήρξε παιδί του κράτους» και σήμερα ζει μόνος του, απομονωμένος σε ένα λυόμενο στο βουνό, χωρίς πρόσβαση ούτε σε ηλεκτρικό ρεύμα ούτε σε τρέχον νερό.

Ο νεαρός, όπως φαίνεται στο βίντεο, αναγκάζεται να μεταφέρει μόνος του βαριές μπουκάλες με νερό για να μπορέσει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες, ενώ δεν διαθέτει ούτε αυτοκίνητο για να μετακινείται. Η συνθήκη στην οποία ζει προκαλεί αγανάκτηση και θλίψη, με την Έλεν Χρίστου να τονίζει την ανάγκη άμεσης κινητοποίησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και την κοινωνική ευαισθητοποίηση γύρω από τέτοιες περιπτώσεις νέων που κινδυνεύουν να «χαθούν» επειδή δεν έχουν κανέναν δίπλα τους.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.