Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπό κράτηση 21χρονος για υποβοήθηση άφιξης στην Κύπρο 25 παράτυπων μεταναστών
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η βάρκα εντοπίστηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι να βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.
Σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας μετέβησαν στη περιοχή και συνόδευσαν με ασφάλεια τη βάρκα στο αλιευτικό καταφύγιο Golden Coast στον Πρωταρά.
Στη βάρκα επέβαιναν 22 άτομα, εκ των οποίων 15 άνδρες, 3 γυναίκες και 4 ασυνόδευτοι ανήλικοι.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στους 22 οι μετανάστες που εντοπίστηκαν σε βάρκα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο
Στη περιοχή μετέβησαν ανακριτές της Αστυνομίας και έγινε καταγραφή των στοιχείων των παράτυπων μεταναστών, ενώ προέκυψε μαρτυρία εναντίον άνδρα ηλικίας 44 ετών, ο οποίος φέρεται να ήταν ο πλοηγός της βάρκας και συνελήφθη.
Αύριο ο 44χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις