ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Οι Τουρκοκύπριοι ως ισότιμα μέλη της Κυπριακής Δημοκρατίας οφείλουν να πληρώνουν την ΑΗΚ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Οι Τουρκοκύπριοι ως ισότιμα μέλη της Κυπριακής Δημοκρατίας οφείλουν να πληρώνουν την ΑΗΚ

Τα Υπουργεία Εξωτερικών και Ενέργειας οφείλουν επιτέλους να παρέμβουν

Η Συμμαχία Πολιτών τάσσεται κατά της πολιτικής να παραχωρείται δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα στους Τουρκοκύπριους συμπολίτες μας που διαμένουν στα χωρία Πύλα και Πέργαμος. Θέση μας είναι ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι ισότιμα μέλη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτό συνεπάγεται ότι έχουν ίσα δικαιώματα αλλά και ίσες υποχρεώσεις. Δεν γίνεται κάποιο πολίτες να ζουν εις βάρος των υπόλοιπων πολιτών.

Την ώρα που εκατοντάδες πολίτες στην υπόλοιπη Κύπρο, μένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα γιατί αδυνατούν να αποπληρώσουν την ΑΗΚ, είναι τουλάχιστον άδικο αλλά και προκλητικό κάποιοι να εκμεταλλεύονται στο έπακρο αυτή την ετεροβαρή πολιτική.

Αυτή η πολιτική πρέπει να τερματιστεί. Τα Υπουργεία Εξωτερικών και Ενέργειας οφείλουν επιτέλους να παρέμβουν.

Ως Συμμαχία Πολιτών ζητούμε ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις για όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE