ΔΗΠΑ: Ανακοινώνει σήμερα το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές

ΔΗΠΑ: Ανακοινώνει σήμερα το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ανακοινώσει η ΔΗΠΑ τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν έντονες διεργασίες και επαφές με πρόσωπα τα οποία θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας την επιδίωξη του κόμματος εξασφάλιση έδρας στην ευρωβουλή.

Στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ θα βρίσκεται και ο Παντελής Ποιητής ο οποίος έχει υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση που κατείχε στον ΔΗΣΥ του Αναπληρωτή Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων. Στις προεδρικές εκλογές στήριξε τον Νίκο Χριστοδουλίδη και ήταν μέλος του εκλογικού του επιτελείου στη Λάρνακα. Ο κ. Ποιητής θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ ως αριστίνδην υποψήφιος. Σε δηλώσεις του στο «T» ανέφερε ότι η απόφασή του ήταν συνειδητή. «Ιδεολογικά και πολιτικά η ΔΗΠΑ είναι ό,τι πιο κοντινό στον ΔΗΣΥ».

Τα υπόλοιπα ονόματα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ, είναι οι: Αλέκος Τρυφωνίδης, Μάριος Ελευθερίου, Μαρίνος Κλεάνθους, Μάριος Χαραλαμπίδης και Θέμις Ανθοπούλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.