Περισσότεροι από 400 μετανάστες κατέφθασαν σε ένα 24ωρο στην Κύπρο

Περισσότεροι από 400 μετανάστες κατέφθασαν σε ένα 24ωρο στην Κύπρο

Τρία πλοιάρια, στα οποία επέβαιναν περίπου 137 παράτυποι μετανάστες, εντοπίστηκαν από τα ραντάρ της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

Σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας προσέγγισαν τα τρία σκάφη, τα οποία οδήγησαν με ασφάλεια στη μαρίνα Αγίας Νάπας, όπου έγινε καταγραφή των στοιχείων των μεταναστών.

Μετά την καταγραφή των στοιχείων τους, οι μετανάστες θα μεταφερθούν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή εντοπίστηκαν τέσσερα σκάφη στα οποία επέβαιναν 272 άνδρες, γυναίκες, παιδιά και ασυνόδευτοι ανήλικοι, οι οποίοι ξεκίνησαν από τα παράλια της Συρίας. 

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE