Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας προσέγγισαν τα τρία σκάφη, τα οποία οδήγησαν με ασφάλεια στη μαρίνα Αγίας Νάπας, όπου έγινε καταγραφή των στοιχείων των μεταναστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Κάβο Γκρέκο οι τρεις βάρκες με περίπου 140 μετανάστες - Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για μεταφορά τους στο «Πουρνάρα» - Δείτε φωτογραφία
Μετά την καταγραφή των στοιχείων τους, οι μετανάστες θα μεταφερθούν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.
Σημειώνεται ότι την Κυριακή εντοπίστηκαν τέσσερα σκάφη στα οποία επέβαιναν 272 άνδρες, γυναίκες, παιδιά και ασυνόδευτοι ανήλικοι, οι οποίοι ξεκίνησαν από τα παράλια της Συρίας.
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις